Om Emmas blogg

Hej alla coola brudar!

Det är jag som är Emma och det här är min blogg femmenaturalboost som är en må bra-blogg som handlar om hälsa och som främst riktar sig till tjejer men som förstås inte tackar nej till manliga läsare heller.

Hälsa är ju ett ganska brett begrepp som kan handla om både det fysiska och det psykiska, och i den här bloggen skriver jag om flera olika saker som hör ämnet till. Det kan vara allt från hur man boostar sitt självförtroende till tips på bra styrketräningsövningar eller vilka kläder som smickrar olika kroppstyper. Allt som får oss att må bättre och känna oss bättre får plats i den här bloggen, men jag fokuserar framförallt på att man ska må bra i sig själv genom att vara den man är. Som Oscar Wilde och jag brukar säga: Be yourself, everybody else is already taken.

Det blir också en del andra kvinnoämnen i bloggen, allt från jämställdhetsfrågor till varför jag tycker att alla kvinnor borde ha en menskopp, och dessutom så skriver jag om mig själv, min vardag och mina tankar. Med andra ord så är det här en blogg som handlar om lite allt möjligt, och ni får väldigt gärna komma med förslag och önskemål om det är något som ni skulle vilja läsa om eller som ni tycker att jag borde ta upp. Om ni vill komma i kontakt med mig går det bra att kommentera i bloggen eller att skriva till mig direkt på emma@femmenaturalboost.se.

Både ris och ros är välkommet här, för det är ju sant som det är sagt att smaken är som baken och att man kan tycka olika om ditt och datt, men jag uppskattar om ni håller er till ett vårdat språk och till ämnet när det uppstår diskussioner. Det här ska vara ett positivt ställe där vi ska peppa varandra, så tänk efter innan du skriver och se till att du kan stå för det du skriver. En bra regel är att bara skriva sådant som man också skulle kunna säga om man stod ansikte mot ansikte.

Med det sagt så vill jag hälsa er alla varmt välkomna hit, och jag hoppas att ni stannar!