Kul i köket!

har ni tänkt på att nästan alla kylskåp är så tråkiga? Det handlar om stora vita klumpar som står där. Det verkar som om ingenting har hänt när det gäller design av kylskåp på sådär 50 år. Just på grund av att de flesta kylskåp ser mer eller mindre identiska ut så kanske de flesta har glömt att de ens kan se ut på något annat sätt. Men de kan de faktiskt har jag upptäckt. Det finns tillverkare som gör kylskåp som inte är vita och som leker med formen. Det är nästan lite chockerande att uppleva för första gången. Visst har jag hört talas om designerkylskåp tidigare, men då har det handlat om dyra saker. Vad jag nu upptäckt är att det finns kylskåp till lite mer normala priser som ser otroligt fräna ut. Kylskåpstillverkaren Smeg gör makalöst fina kylskåp. Kylskåp som gör att köket blir otroligt mycket coolare.

Det vet jag, eftersom jag nyligen köpt ett Smeg-kylskåp. Jag hittade det till bra pris på http://bagarenochkocken.se och kan verkligen rekommendera er alla att kolla upp dem. Själv tänkte jag först att jag skulle skaffa mig ett knallgult kylskåp, men det är att gå lite väl långt och dessutom skulle det inte passa in i mitt kök. Det blev i stället ett vackert pastellblått kylskåp som verkligen känns elegant. Jag blir glad varje gång jag kommer in i köket och ser att det står där i stället för mitt gamla fula vita! Dessutom är det miljövänligare och drar mindre energi än mitt gamla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *