Diamonds are a girl’s best friend

halsbandJag älskar smycken och då speciellt halsband som jag anser att man aldrig kan få för många av. Det är den perfekta accessoaren, och jag är speciellt förtjust i sådant som glittrar. Att shoppa halsband gör mig glad och jag använder faktiskt detta som en belöning. Det började jag med när jag insåg att jag har så himla många halsband att faktiskt till och med jag tyckte att det började bli… (för) många.

När jag ser ett halsband som jag vill ha så brukar jag tänka att jag måste göra något bra för mig själv innan jag får köpa det. Det kan handla om att jag rensar och sorterar bland mina pärmar med räkningar och annat, att jag låter bli att äta godis under en period, att jag tar ett steg utanför min trygghetszon och gör något som jag trodde att jag inte vågade, att jag rensar bort och skänker till välgörenhet, eller vad jag nu tycker att jag skulle behöva göra just då.

När jag har klarat mitt mål får jag köpa halsbandet. Jag köper ofta halsband från Blingit som enligt mig har ett otroligt bra sortiment där man kan hitta en massa fint till bra priser, så det är ett tips till er andra halsbandsälskare där ute. Jag tycker inte alls att det är fel att belöna sig själv med materiella saker. Däremot tycker jag inte att man ska trösta sig med sådant, för den lyckan är ofta väldigt kortvarig och tar inte bort själva problemet.

En belöning är en morot som man får smaka av när man har nått sitt mål, men det gäller förstås också att man sätter upp ett rimligt mål som kan motsvara värdet på belöningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *