Att utnyttja sitt utrymme på bästa sätt

Jag har en inte så värst stor bostad och det trivs jag med, i alla fall för det allra mesta. Men ibland så känner jag definitivt att den är lite väl liten och jag skulle vilja ha någonting större, helt enkelt för att jag inte får plats med precis allting som jag då och då kan behöva. Men oftast går sådant att lösa om man är lite smart och tänker efter före. Vilket jag i och för sig inte alltid gör, men det är ju själva principen som räknas. OM jag tänkte efter före lite oftare så skulle de problem som ibland uppstår på grund av utrymmesbrist helt enkelt inte uppstå.

Men nu har jag faktiskt tänkt efter lite här. Det händer inte sällan att jag har kompisar på besök, kompisar som då kan ha problem med att ta sig hem på kvällen och då helt enkelt sover över här. Det har jag inga problem med. Tvärtom så tycker jag det är riktigt mysigt, faktiskt! Men den soffa jag har är inte så bekväm (även om den givetvis duger för en natt) och heller inte stor nog för två att sova i. Men det har jag löst nu, och det på ett rätt så självklart sätt: jag har köpt en bäddsoffa! En ganska så självklar lösning egentligen, men det tog ändå tid innan jag kom mig för att göra det.

Billigt & bra

Det började med att jag kollade runt bland bäddsoffor från Trademax, för att se om det fanns någon som var både 1) bra, och 2) billig. Inte helt lätt, för det mesta får man ju det ena eller det andra men inte bådadera. Men jag hittade en som jag tyckte dög, bäddsoffan Kansas. En tresitssoffa som när man gör om den till sovplats har plats för två personer, om än kanske inte med supermycket utrymme. Tillräckligt för en natt är det i alla fall, och priset låg på under 4,500 kronor vilket jag tycker är okej. Det är faktiskt en riktigt snygg soffa, så jag är nöjd med mitt köp även om ingen har provat att sova i den än så länge.
Bäddsoffan Kansas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *